Pigmentvlekken creme

Een goede behandeling voor pigmentvlekken is het gebruiken van pigmentvlekken creme. De verschillende cremes op de markt werken verschillend. Er zijn cremes die een maskerende werking hebben, waardoor pigmentvlekken of ouderdomsvlekken minder zichtbaar worden, maar ook zijn er cremes die de pigmentvlekken actief verwijderen. Deze dringen diep door in de huid om de pigmentvlekken te verwijderen. Aan deze laatste variant heb je veel meer. In samenwerking met DeOnlineDrogist.nl hebben wij een selectie gemaakt van de beste pigmentvlekken cremes. Deze werken uitstekend om jonge vlekjes te vervagen of geheel te doen laten verdwijnen. De onderstaande 4 cremes bieden de beste behandeling tegen pigment- en ouderdomsvlekken.

Eucerin Even Brighter Dagcreme

eucerin even brighterBekend van tv! De Eucerin Even Brighter pigmentverminderende dagcrème is de meest gebruike pigmentvlekken creme van dit moment. Je krijgt zichtbaar resultaat na enkele weken smeren. De Eucerin Even Brighter dagcreme kan gebruikt worden voor alle soorten pigmentvlekken. Denk hierbij aan ouderdomsvlekken en een zwangerschapsmasker, maar ook voor acne of sproeten. Dit product bevat een hoog gehalte UVA en UVB en verwijdert niet alleen bestaande vlekken, maar beschermt ook tegen het ontstaan van nieuwe pigmentvlekken. De Eucerin Even Brighter dagcreme is ook verkrijgbaar als nachtcrème.

Tijdelijk gratis verzending in Nederland.

meer informatie eucerin dagcreme

 

 

Bio-Oil PurCellin Huidolie 200ml

bio oil purcellin huidolieDit product bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil. Dit maakt het geschikt voor ieder huidtype. Zowel voor de verouderde huid als de uitgedroogde huid zal de Bio-Oil Purcellin Huidolie pigmentvlekken verzachten. Ook voor huidstriemen en littekens is dit product uitermate geschikt. Bio-Oil PurCellin is de meest verkochte pigmentvlekken creme van dit moment.

Tijdelijk gratis verzending in Nederland.

bio oil purcellin huidolie meer informatie

 

 

Biodermal Pigmentcreme voor gezicht & hals 50ml

biodermal pigmentcreme voor gezicht en hals

Speciaal voor de pigmentvlekken in het gezicht en de hals is er Biodermal Pigmentcreme voor gezicht & hals. Dit product vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en een zwangerschapsmasker. Ook helpt dit product om de ontwikkeling van nieuwe vlekjes tegen te gaan. Breng dit product aan op het hele gezicht en niet alleen op de vlekjes. Biodermal Pigmentcreme voor gezicht & hals geeft na 6 tot 8 weken resultaat.

Tijdelijk gratis verzending in Nederland.

biodermal pigmentcreme meer informatie

 

 

 

Aromed Cellena Anti Pigment Olie

Aromed Cellena Anti Pigment olieSpeciaal voor pigment- en ouderdomsvlekken op het gezicht en de handen is er de Aromed Cellena Anti Pigment Olie. Deze pigmentvlekken creme zal pigmentvlekken zichtbaar laten vervagen na enkele weken gebruik. De huid wordt gladder en na een tijd zal de normale huidskleur weer terugkeren. Smeer de Aromed Cellena Anti Pigment Olie dagelijks 2 keer op huid.

 

Aromed Cellena Anti Pigment olie meer informatie